ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πίτσα με βάση από ψωμί

Με πεπερόνι και μοτσαρέλα

Υλικά

  • 8 φέτες σκορδόψωμο
  • 4 κ. σ. σάλτσα ντομάτας
  • 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα
  • 16 φέτες πεπερόνι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς.

Βήμα 2

Προετοιμάστε ένα ταψί με λαδόκολλα και τοποθετήστε τις φέτες σκορδόψωμου (ή απλού ψωμιού με ψιλοκομμένο σκόρδο).

Βήμα 3

Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα στις φέτες ψωμιού, γαρνίρετε με την τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω τοποθετήστε τις φέτες πεπερόνι (αναλόγως με το μέγεθος του ψωμιού).

Βήμα 4

Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8-12 λεπτά, μέχρι το ψωμί να γίνει τραγανό και να λιώσει το τυρί.

Βήμα 5

Αφήστε να κρυώσει 5- 10 λεπτά και απολαύστε.

Leave a Reply

Back to top button