ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Viral νεαρός «πειρατής» από την Υεμένη για την ομοιότητά του με τον Τιμοτέ Σαλαμέ

Νεαρός από την Υεμένη που υποστηρίζει τους Χούθι έγινε viral λόγω της ομοιότητά του με τονΤιμοτέ Σαλαμέ. Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για 19χρονο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να τον αποκαλούν «Τιμ-Χούθι- Σαλαμέ» ενώ ο ίδιος προειδοποιεί τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο ότι «αντιμετωπίζουν το τέλος τους» αν συνεχίσουν να πολεμούν τους Χούθι.

Ονομάζεται Ρασίντ Αλ Χαντάντ και τράβηξε την προσοχή αυτή την εβδομάδα δημοσιεύοντας βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον εαυτό του πάνω στο “Galaxy Leader”, ένα φορτηγό πλοίο που κατασχέθηκε από τους υποστηριζόμενους από το Ιράν αντάρτες πέρυσι.

O Ρασίντ αυτοαπακαλείται «πειρατής της Ερυθράς Θάλασσας», και ενώ δεν είναι μέλος της ομάδας της Υεμένης, δήλωσε ότι είναι «έτοιμος για θυσίες και λαχταρά το μαρτύριο», ενώ υποστηρίζει τις δράσεις της ομάδας στην περιοχή σε αλληλεγγύη με την Παλαιστίνη.

Ζήτησε επίσης από τους θαυμαστές του να σταματήσουν να ασχολούνται με την εμφάνισή του λέγοντας ότι δεν εκτιμά τις συγκρίσεις με τον διάσημο ηθοποιό και δήλωσε στη MailOnline ότι πάνω απ’ όλα υποστηρίζει τον παλαιστινιακό αγώνα και τις ενέργειες των ανταρτών Χούθι.

PHGH ERT

Back to top button