ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Survivor 2024: Οι νέοι κανόνες έφεραν ανατροπή – Οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση

Θρίλερ στην τρίτη ασυλία και μεγάλη ανατροπή στο Survivor της Τρίτης. Ποιος τη γλίτωσε και ποιες οι νέες υποψηφιότητες.

Συναρπαστικό ήταν το Survivor της Τρίτης με μία σπουδαία και αμφίρροπη μάχη για την τρίτη ασυλία. Η ομάδα των Μαχητών προερχόταν από ήττα, με τον Rob James Seymour να ακολουθεί την Δώρα Νικολή στον τάκο των υποψηφιοτήτων.

Το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας ήταν θρίλερ, αφού η αναμέτρηση πήγαινε πόντο πόντο και το σκορ έφτασε στο 9-9, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται στο νήμα.

Τη νίκη πήραν οι Διάσημοι χάρη στον “χρυσό” πόντο που κέρδισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αναδείχτηκε και MVP.

Συμβούλιο Με Εντάσεις Και Εκπλήξεις

Ακολούθησε ένα συμβούλιο γεμάτο εντάσεις, με εκατέρωθεν κατηγορίες για τη στρατηγική των δύο ομάδων. Στην ψηφοφορία των Μαχητών, τρίτη υποψήφια ψηφίστηκε η Ανδριάνα Καγιά, η οποία αντέδρασε στο αποτέλεσμα της κάλπης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως βάσει των νέων κανόνων στο φετινό Survivor, η MVP της εβδομάδας, δηλαδή η Ασημίνα, έπρεπε να υποδείξει την 4η υποψηφιότητα. Να σημειωθεί πως οι μονομαχίες για την αποχώρηση πρέπει να είναι ιδίου φύλου και για τον λόγο αυτό ο Rob James εξασφάλισε την παραμονή του λόγω πλειονότητας γυναικών στις υποψηφιότητες.

Τελικά, η Ασημίνα επέλεξε την Ιωάννα Τζαβέλα για τέταρτη υποψήφια, ενώ τη θέση του Rob πήρε η Μαριλίνα Βακονδίου μετά από υπόδειξη των Μαχητών.

Συνεπώς, οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση είναι οι Δώρα Νικολή, Ανδριάνα Καγιά, Μαριλίνα Βακονδίου και Ιωάννα Τζαβέλα.

πηγη/http://www.news247.gr

Back to top button