ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγούλα: Απόπειρα αρπαγής 8χρονης έξω από παιδική χαρά

Διερχόμενος οδηγός περίπου 50 ετών πρότεινε στην ανήλικη να την πάρει με το αυτοκίνητό του, εκείνη όμως αρνήθηκε.

Έρευνα διεξάγεται για καταγγελία που έκαναν οι γονείς μίας 8χρονης στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, την προηγούμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, για απόπειρα αρπαγής τους παιδιού τους από άγνωστο δράστη, έξω από παιδική χαρά, στη Μαγούλα.

Το παιδάκι είχε μείνει μόνο του στην παιδική χαρά και όταν πήγε να επιστρέψει στο σπίτι του, σύμφωνα με την καταγγελία, ένας διερχόμενος οδηγός περίπου 50 ετών, με γκρι αυτοκίνητο μάρκας πιθανόν Citroen, της πρότεινε να την πάρει με το αυτοκίνητό του, εκείνη όμως αρνήθηκε και έτρεξε πίσω στην παιδική χαρά, ενημερώνοντας τον πατέρα ενός άλλου παιδιού. Εκείνος δεν είδε κάτι όμως ενημέρωσε τους γονείς του κοριτσιού που πήγαν στο σημείο, πήραν το παιδί τους και κατήγγειλαν το περιστατικό στις Αρχές.

Από την έως τώρα έρευνα δεν έχουν προκύψει αυτόπτες μάρτυρες ούτε υπάρχουν τυχόν βιντεοληπτικά υλικά από την γύρω περιοχή ώστε να διακριβωθούν όσα καταγγέλθηκαν, αλλά παρόλα αυτά το περιστατικό τελεί υπό έρευνα.

Σε ό,τι αφορά καταγγελίες ανηλίκων για παρόμοια περιστατικά στο Μαντούδι της Εύβοιας, από την έως τώρα έρευνα των Αρχών δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα καταγγελλόμενα. Υπάρχουν διαφορετικές και αντικρουόμενες καταθέσεις, μεταξύ των παιδιών και βιντεοληπτικά υλικά στα οποία δεν καταγράφεται αυτοκίνητο, τουλάχιστον στην περίπτωση του παιδιού από το φροντιστήριο, όπου υπήρχαν κάμερες στο συγκεκριμένο δρόμο.

Back to top button