ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φαν Ντάικ: «Δύσκολα μπορώ να αποδεχτώ την είδηση του Κλοπ»

Οι φίλοι της Λίβερπουλ κρατούν την ανάσα τους μετά -και- τις τελευταίες δηλώσεις του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Telegraph” εστίασε κυρίως στον αποχαιρετισμό του Κλοπ, ενώ δεν απέκλεισε -και- τη δική του αποχώρηση:
«Είναι μία δύσκολη είδηση να αποδεχτώ, γιατί είναι ένας προπονητής που σημαίνει πολλά για μένα, για εμάς, για τον σύλλογο, θα έλεγα για όλη την Premier League».

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Mute

Ο 32χρονος Φαν Ντάικ, με συμβόλαιο με τους “κόκκινους” μέχρι το 2025, συνέχισε, χωρίς να αποκλείει ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του Κλοπ στο τέλος της σεζόν:
«Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Δεν ξέρω. Ο σύλλογος θα έχει μια τεράστια δουλειά να κάνει, όλοι το ξέρουν. Θα υπάρχει ένας προπονητής, το επιτελείο του, άνθρωποι που θα πρέπει να αντικατασταθεί. Ο σύλλογος θα έχει τη δουλειά του γι’ αυτό και εγώ είμαι περίεργος να καταλάβω προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί».

Ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής Ολλανδίας κατέληξε:
«Σήμερα δεν μπορώ να πω τίποτα, αλλά είναι προφανές ότι θα είναι το τέλος της εποχής του Γιούργκεν Κλοπ. Και είμαι πολύ χαρούμενος που εξακολουθώ να είμαι μέρος της σήμερα. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μου αρέσει να το συζητάμε. Ακόμα εκεί είμαι μέσα! Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, ελπίζω να σημειώσουμε τις επιτυχίες που ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για κάθε μέρα. Σε αυτό το σημείο πιθανώς να υπάρχει επίσης μεγαλύτερη σαφήνεια για το τι θέλει ο σύλλογος για το μέλλον».//Λ.

Πηγη:ERTSPORTS

Back to top button