ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑ

Το Σάββατo 30 Δεκεμβρίου το 6ο Volos Santa Run

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, με την υποστήριξη του Κένταυρου Βόλου, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και αθλητικών συλλόγων της πόλης, διοργανώνει φιλανθρωπική δρομική εκδήλωση «6ο Volos Santa Run» το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 17.30.

Επιλέχθηκε μια γιορτινή, όμορφη, απλή διαδρομή, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες κάθε ηλικίας, με φίλους ή με την οικογένειά τους, ακόμα και βαδίζοντας. Η διαδρομή θα είναι:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Άγ. Κωνσταντίνος (μέσω της παραλίας) – Επιστροφή (μέσω πάρκου) – Δημητριάδος – Αγ. Νικολάου – Ερμού – Άγ. Νικόλαος.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου των διοργανωτών: «Φοράμε τη στολή του Άη Βασίλη ή το κόκκινο σκουφάκι μας! Και σε ειδικό κουμπαρά που θα βρίσκεται στην εκκίνηση και στον τερματισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης των ευαγών ιδρυμάτων (όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα του Δήμου Βόλου). Για όλους τους συμμετέχοντες συμπολίτες μας θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο (Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, 2421071770)».

Πηγη:ERTNEWS

Back to top button