ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον «Δημόκριτο» επισκέφθηκε ο Κ. Μητσοτάκης – Συνομίλησε με πολίτες στην Αγία Παρασκευή

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου ξεναγήθηκε στο campus, έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ανακαίνιση που πραγματοποιείται αλλά και να συνομιλήσει με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών εταιρειών.

Επίσης, μετέβη σε ένα από τα πέντε «έξυπνα» κτίρια που ανακαινίζονται, στο οποίο θα στεγαστεί η έρευνα γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη.

Αργότερα, ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή όπου μίλησε με πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι κάτοικοι της πόλης έθιξαν το ζήτημα της ακρίβειας, με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά ότι η κυβέρνηση θα είναι στο πλευρό τους. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια κάθισε σε καφέ της Αγίας Παρασκευής όπου δέχθηκε ερωτήσεις από τους πολίτες.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Νταβός της Ελβετίας, όπου αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, αναμένεται να τονίσει κατά τις επαφές του στο φόρουμ, ότι η Ελλάδα σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις, αβεβαιότητα, πολύ-κρίσεις και νέες υπό διαμόρφωση γεωπολιτικές πραγματικότητες στην ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύεται σε δύναμη αξιοπιστίας και πυλώνα σταθερότητας στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Back to top button