ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέλος ο Κουτρουμάνος από την Κηφισιά και… Μπράτσος ενόψει

ετά την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Νίλσεν, παρελθόν μετά από 2,5 χρόνια στο τεχνικό τιμ της Κηφισιάς αποτελεί από την Τρίτη (30/01) και ο Νώντας Κουτρομάνος, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητής.

Ο Κώστας Μπράτσος θ’ αναλάβει το δύσκολο έργο της παραμονής της Κηφισιάς στην Super League. Ο 47χρονος τεχνικός συμφώνησε και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων, η οποία αναμένεται ν’ ανακοινώσει σήμερα την πρόσληψη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νώντα Κουτρομάνο, ο οποίος διετέλεσε βοηθός προπονητής τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Στο διάστημα που εργάστηκε στον σύλλογο, ο Νώντας Κουτρομάνος βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να εξελιχθεί και να πετύχει τους στόχους που είχε θέσει. Με όπλο το ήθος, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό εξελίχθηκε σε ένα σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών της Κηφισιάς, λειτουργώντας κι ως υπηρεσιακός προπονητής όποτε παρέστη ανάγκη.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».//Α.

Πηγη:ERTSPORTS

Back to top button