ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ: Πρόσκληση Κασσελάκη για «συνάντηση εργασίας» της ΚΟ από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες

Απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα και παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024, αφορά η πρόσκληση για «τριήμερη συνάντηση εργασίας» στις Σπέτσες, που έλαβαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με αποστολέα την Γραμματέα της κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη.

Το μήνυμα Κασσελάκη που έστειλε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη έχει ως εξής:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.
Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες. Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων. Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

ΠΗΓΗ: ERT

Back to top button