ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποφυλακίστηκαν οι Κροάτες ναζί χωρίς κανένα αποτέλεσμα

Δήλωση από τους βουλευτές Κώστα Μπάρκα και Γιάννη Σαρακιώτη

Σε δήλωση για την απελευθέρωση των 105 Κροατών ναζί χούλιγκαν προχώρησαν ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Κώστας Μπάρκας και ο βουλευτής Φθιώτιδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης.

Όπως αναφέρουν οι κύριοι Μπάρκας και Σαρακιώτης:

«Τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ο προκλητικός εμπαιγμός στην πλάτη των πολιτών από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχουν τέλος. Από τη “δέσμευση” του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη δήθεν “επικείμενη” σύλληψη των δολοφόνων του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη φθάσαμε σήμερα στην αποφυλάκιση των Κροατών ναζί χωρίς κανένα αποτέλεσμα, χωρίς την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Όπως φαίνεται από την αποτυχημένη διαχείριση του τραγικού αυτού συμβάντος, οι περίφημες “δεσμεύσεις” της Ν.Δ. διήρκησαν μόλις 4 μήνες, όσο χρειάστηκε για να κατευναστεί η οργή της κοινής γνώμης και τώρα βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές: Εκτόξευση της βίας σε όλα τα επίπεδα και ένας άκρατος λαϊκισμός ο οποίος προφανώς δε σκοπεύει στην επίλυση των εν λόγω μείζονων προβλημάτων, αλλά στην απόκρυψή τους χωρίς το παραμικρό αίσθημα Δικαίου.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να λογοδοτήσουν πρωτίστως στην οικογένειατου αείμνηστου Μιχάλη, αλλά και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

Πήγη:protothema.gr

Back to top button