ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκιάθος: Σχεδιασμός δράσεων ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη είχε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας και ο Αντιδήμαρχος Tουρισμού Αλέξανδρος Ευστάθιου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στα γραφεία του ΕΟΤ, με θέμα τις επικείμενες συνεργασίες για την ενίσχυση του προορισμού εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.


Κύριο άξονα της συζήτησης αποτέλεσαν η συνεργασία του Δήμου με τον ΕΟΤ αλλά και οι πρωτοβουλίες για τη δυναμική προβολή του προορισμού, όπως δράσεις παρουσίασης και διοργάνωση ταξιδιών δημοσιογράφων (fam trips).
Ειδικότερα, προτάθηκε ο σχεδιασμός δράσεων σε χώρες όπως η Ελβετία, η Γαλλία, αλλά και η Ισπανία στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου για το άνοιγμα απευθείας πτήσεων από την Βαρκελώνη. Τέλος ζητήθηκε η υποστήριξη του ΕΟΤ για την διοργάνωση του Συνεδρίου που πρόκειται να συνδιοργανώσει ο Δήμος Σκιάθου τον ερχόμενο Μάιο σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) με θέμα “Debating Island Resilience Forum”.
Ο κ. Φραγκάκης επεσήμανε πως “οι δράσεις του Δήμου έφεραν αποτέλεσμα και ο ΕΟΤ θα τις υποστηρίξει ενεργά. Η συνεργασία του Δήμου Σκιάθου με τον ΕΟΤ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μια σταθερή βάση για περαιτέρω συνέργειες”.

http://ertnews,gr

Back to top button