ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Οι γονείς του 11χρονου ζητούν δικαίωση – “Άμεση παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων”

Την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων, ζητούν οι γονείς του 11χρονου μαθητή που έχασε τη ζωή του από την έκρηξη στο σχολείο στις Σέρρες.

Μόλις λίγα 24ωρα μετά τη φονική έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου στις Σέρρες, με αποτέλεσμα τον άδικο χαμό ενός 11χρονου μαθητή, οι γονείς του προχώρησαν στην πρώτη τους τοποθέτηση μετά το τραγικό συμβάν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην ανακοίνωσή τους οι γονείς κατηγορούν για ανευθυνότητα τους “υπεύθυνους” του σχολείου, ενώ ζητούν την πλήρη δικαίωση της μνήμης του παιδιού τους και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των γονιών του 11χρονου:

Η παροιμιώδης ανευθυνότητα των «υπευθύνων» του σχολείου, όλων των εμπλεκομένων παραγόντων του Δήμου Σερρών αλλά και όσων με εγκληματική αμέλεια εκτελούσαν εργασίες σε ώρα λειτουργίας του σχολείου για ένα προβληματικό δημόσιο έργο, είχε σαν αποτέλεσμα το τραγικό συμβάν της απώλειας της ζωής του παιδιού μας, Βασίλειου – Μάξιμου.

Η οικογένειά του με βαθειά οδύνη ζητάμε την πλήρη δικαίωση της μνήμης του και την άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των υπευθύνων.

Σέρρες, 08/12/2022

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι το σχολείο που έγινε η μοιραία έκρηξη, θα επαναλειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα, με τους υπεύθυνους να προσπαθούν να βρουν τρόπο για τη θέρμανση του ιδρύματος, αλλά και να συνεφέρουν τα παιδιά από το σοκ του θανάτου του συμμαθητή τους.

PHGH\NEWS247

Back to top button