ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέντη, Πατέρας Άλκη για βία: «Δεν έδειξαν αποτέλεσμα τα μέτρα – Είναι ευθύνη όλων μας»

Ρέντη: Την άποψή του πως τα μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία για τα φαινόμενα βίας δεν έδειξαν αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Αριστείδης Καμπανός, πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη.

Τα φαινόμενα βίας έχουν γίνει πιο αυστηρά, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Αριστείδης Καμπανός κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης σε εκπομπή, αναφορικά με το νέο περιστατικό οπαδικής βίας με τον τραυματισμό του αστυνομικού σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το βόλεϊ.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοί» του ΣΚΑΪ και στάθηκε στα μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία, τα οποία δεν έδειξαν αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως είναι ευθύνη όλων η έξαρση βίας.

ADVERTISING

«Ό,τι μέτρα πήρε η πολιτεία ως τώρα δεν έδειξαν αποτέλεσμα, γιατί εκτός από τον Άλκη θρηνήσαμε και τον Μιχάλη. Ελπίζουμε να αναρρώσει και το παλικάρι που είναι στην εντατική και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντά του. Δυστυχώς τα φαινόμενα έγιναν πιο αυστηρά. Τα μέτρα της πολιτείας που είναι προς τη θετική πλευρά θα πρέπει να ενισχυθούν και με άλλα μέτρα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Υπάρχει όχι μόνο το θέμα της αποτροπής, αλλά και της πρόληψης. Κοινός παρανομαστής σε όλα τα επεισόδια είναι ότι πρόκειται για μια γενιά που μεγάλωσε με την οικονομική κρίση. Αυτή τη γενιά τη χάσαμε, γιατί υπάρχει πολλή οργή, θυμός, μίσος. Δεν φταίνε τόσο τα ίδια τα παιδιά, αλλά οι γονείς που γνωρίζουν τι κάνουν και είναι ακόμη χειρότερο αν δεν γνωρίζουν».

Ακόμα, ο Αριστείδης Καμπανός τόνισε: «Οι γονείς από τα 400 άτομα που προσήχθησαν διαμαρτυρήθηκαν, αλλά έπρεπε να καταλάβουν ότι κάτι λάθος έκαναν. Δεν φταίει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, αυτά είναι αθλήματα! Είναι ευθύνη όλων μας. Το να κρατάει κάποιος φωτοβολίδα ή μαχαίρι σημαίνει ότι το έχει ξανακάνει. Αν δεν ξέρουν οι οικογένειες τι κάνουν τα παιδιά τους, είναι ακόμη χειρότερο. Πρέπει να σκύψει πάνω από το πρόβλημα όλη η κοινωνία. Υπάρχουν άνθρωποι που καθοδηγούν αυτά τα παιδιά, κακοποιητικά στοιχεία, αντί να τα καθοδηγεί η οικογένεια ή η πολιτεία. Έχει χαθεί η ηθική πυξίδα. Χάνουμε παιδιά σε άσχημες πράξεις».

ΠΗΓΗ:Newsbomb

Back to top button