ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης Δεν αποκλείεται η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αμερικανό ΥΠΕΞ στα Χανιά

Nέα χρονιά με την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ανάπτυξη και τους «δείκτες που μάς πλήγωναν» όπως η ανεργία να οδηγούν με εντατικότερους ρυθμούς την προώθηση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών του 2024. Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο από την ενίσχυση για 600.000 δημόσιους υπάλληλους και τις συντάξεις μέχρι το αφορολόγητο και το επίδομα μητρότητας και σε αγρότισσες, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τις επενδύσεις ύψους 12 δισ. καθώς και την αυξηση δαπανών στην υγεία και την παιδεία.

Ο πρωθυπουργός έχει το προνόμιο των κυβερνητικών αλλαγών. Συμβαίνει και θα συμβαίνει με στόχο την καλύτερη δυνατή λειτουργία της κυβέρνησης και καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες με βάση όσων προεκλογικά εξαγγέλθηκαν και για να τρέξει το κυβερνητικό έργο, απάντησε ο κ. Μαρινάκης στις ερωτήσεις σχετικά με τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης.

Δεν αποκλείεται η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Άντονι Μπλίνκεν στα Χανιά αλλά θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση, ειπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Μαρινάκης.

Πηγη:ERT

Back to top button