ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παγκράτι: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης

Τα ίχνη της 16χρονης Αναστασίας Μ. εξαφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης (19/12) από το Παγκράτι. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας Μ. από το Παγκράτι.

Για την εξαφάνιση της 16χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το πρωί της Τρίτης (19/12) ενεργοποιήθηκε και παραμένει σε ισχύ το Missing Kid Alert. Σημειώνεται ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο να ταξιδέψει με συνομήλικη φίλη της σε γειτονική χώρα.

Η Ανακοίνωση Από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”

“Το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστασίας σήμερα, 19/12/2023 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο. Να σημειωθεί ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι επρόκειτο να ταξιδέψει με συνομήλικη φίλη της σε γειτονική χώρα.

Η Αναστασία Μ. έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια.

Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα. Ίσως να βρίσκεται μαζί με κορίτσι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην ‘Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000’ καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

eksafanisi

Εξαφάνιση 16χρονης στο Παγκράτι ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

http://www.news247.gr

Back to top button