ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Νέα ταινία για τη ζωή του Μπρους Λι δια χειρός Ανγκ Λι

O βραβευμένος με Όσκαρ Ταϊβανέζος σκηνοθέτης Ανγκ Λι ετοιμάζεται να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωής του Μπρους Λι. Μάλιστα επέλεξε τον δικό του γιο να ενσαρκώσει τον θρύλο των πολεμικών τεχνών. Το Deadline αναφέρει ότι η ταινία είναι στο στάδιο της ανάπτυξης από την 3000 Pictures της Sony, με τον γιο του Ανγκ Λι, Μέισον Λι, να είναι πρωταγωνιστής.

«Δεν ήταν αποδεκτός ως πλήρως Αμερικανός ούτε ως πλήρως Κινέζος, όμως ο Μπρους Λι ήταν μια γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης που εισήγαγε το κινέζικο Κουνγκ Φου στον κόσμο, ένας επιστήμονας της μάχης και ένας εμβληματικός καλλιτέχνης που έφερε επανάσταση τόσο στις πολεμικές τέχνες όσο και στον κινηματογράφο δράσης» δήλωσε ο Ανγκ Λι.

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να διηγηθώ την ιστορία αυτού του λαμπρού, μοναδικού ανθρώπου που λαχταρούσε να ανήκει, διέθετε τρομερή δύναμη και που, μέσα από ακούραστη σκληρή δουλειά, έκανε τα ακατόρθωτα όνειρα πραγματικότητα», τόνισε.

Η ζωή του Μπρους Λι είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στην ταινία «Dragon: The Bruce Lee Story» του 1993, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Σκοτ Λι.

Πηγή: Newsbeast

Back to top button