ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑ

«Μια φορά στα 10 χρόνια» στο MEGA, τι θα δούμε το Σάββατο 30/12

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» με τον Γιώργο Λέντζα, μέσα από το νέο επεισόδιο που θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου σε MEGA Play και megatv.com αναζωπυρώνει τη χαμένη φλόγα του ρομαντισμού!

Στην εποχή του εφήμερου και του κυνικού, ο ρομαντισμός φαντάζει πολυτέλεια

Είτε σε έναν γάμο πολλών ετών, είτε σε μία σχέση λίγων μηνών, η απαιτητική καθημερινότητα και η εξουθενωτική πραγματικότητα αφήνουν ελάχιστο χώρο και χρόνο στα ζευγάρια για να συνδεθούν με έναν τρόπο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ποιες είναι άραγε οι πιο ρομαντικές δραστηριότητες που θα φέρουν ένα ζευγάρι κοντά, χαρίζοντας μία εμπειρία που θα χαραχτεί στη μνήμη για πάντ

Από ένα ερωτικό τάνγκο στις milongas του Μπουένος Άιρες, μέχρι ένα ζεστό ιαματικό λουτρό στις θερμές πηγές της Ισλανδίας, το ταξίδι για δύο θα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του τουρισμού. Είμαστε οι αναμνήσεις μας, για αυτό φροντίζουμε για αυτές μέσα από τις πιο πρωτότυπες ρομαντικές εξορμήσεις.

Ο Γιώργος Λέντζας ταξιδεύει στα πιο τρελά μας όνειρα και μέσα από την εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» ασχολείται με τα απωθημένα που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε αν κάποια στιγμή στη ζωή μας κερδίζαμε 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια!

Η εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια» είναι η πρώτη διαδραστική εκπομπή στην υβριδική πλατφόρμα MEGA Play και megatv.com: πατώντας ΟΚ στα tags που εμφανίζονται στην οθόνη, μπορείτε να δείτε έξτρα πληροφορίες για τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες που παρουσιάζονται κάθε εβδομάδα.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play

Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κίτρινο κουμπί.

«ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΝΤΖΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MEGA PLAY & MEGATV.COM

Πηγη:IN

Back to top button