ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Ποιες ώρες θα κλείσουν σήμερα οι σταθμοί “Πανεπιστήμιο” και “Μοναστηράκι

Κλείνουν σήμερα δύο σταθμοί του Μετρό, με εντολή της αστυνομίας, λόγω συγκεντρώσεων και πορειών για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Έκτακτες ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σήμερα, Τετάρτη (6/12), λόγω των συγκεντρώσεων και πορειών που έχουν εξαγγελθεί για τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κλείσουν σταθμοί του Μετρό, ενώ πιθανές είναι και οι μεταβολές δρομολογίων των ΜΜΜ που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός “Πανεπιστήμιο” του Μετρό θα κλείσει από τις 9:00 και μέχρι νεωτέρας και ο σταθμός “Μοναστηράκι” από τις 11:00 έως τις 15:00 και από τις 18:00 και μέχρι νεωτέρας.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ρυθμίσεις Και Στο Κέντρο Της Αθήνας

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Γι’ αυτόν τον λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

phgh/news247

Check Also
Close
Back to top button