ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεσολόγγι: Ανοιχτή η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας στην εξαφάνιση του 31χρονου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 31χρονο κυνηγό που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι. Τι ισχυρίζεται ο 51χρονος με τον οποίο θα βρισκόταν. Πού επικεντρώνονται οι αρχές.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες και αναζητήσεις για τον εντοπισμό του 31χρονου κυνηγού τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από την περασμένη Πέμπτη, παρότι έχει κινητοποιηθεί η Αστυνομία και η Πυροσβεστική που «χτενίζουν» την περιοχή έξω από το Μεσολόγγι.

Οι έρευνες είναι ανοιχτές με εξίσου ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του νεαρού κυνηγού.

Ο 51χρονος με τον οποίο θα βρισκόταν για να πάνε μαζί για κυνήγι, κρατείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ εξετάζεται συνεχώς, καθώς οι ισχυρισμοί του προβληματίζουν ιδιαίτερα τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.

Ο ίδιος επικαλέστηκε πως τον άφησε σε ένα σημείο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης από το οποίο θα βρισκόταν υποτίθεται με έναν άλλο φίλο του να πάνε μαζί για κυνήγι, χωρίς όμως να είναι σε θέση να υποδείξει ποιος ήταν αυτός ο φίλος.

Πρόσθετα, υπήρχε ένα μεγάλο χρέος του συγκεκριμένου προς τον αγνοούμενο, για το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει εξοφληθεί, κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνει κανείς από τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο του 31χρονου.

Το τελευταίο σήμα μάλιστα της κινητής τηλεφωνίας που εξέπεμψε προς το κινητό του είναι σε απόσταση από το σημείο που ισχυρίστηκε ότι τον άφησε και τον είδε τελευταία φορά.

Όλα αυτά έχουν κάνει τις Αρχές ανησυχούν πως είναι πιθανό να έχει συμβεί κάτι χειρότερο από μία απλή εξαφάνιση και γι’ αυτό οι έρευνες συνεχίζονται με επίμονους ρυθμούς.

πηγη/http://www.news247.gr

Back to top button