ΔΙΕΘΝΗΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λονδίνο: Στο νοσοκομείο ο βασιλιάς Κάρολος για προγραμματισμένη επέμβαση προστάτη

Ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας βρίσκεται  στο νοσοκομείο για να υποβληθεί για την προγραμματισμένη επέμβαση για τον προστατικό αδένα αναφέρει  η εφημερίδα Sun.

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Ο βασιλιάς έφτασε στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, όπου η νύφη του Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να μείνει επιπλέον δυο μέρες  , επισημαίνει  η εφημερίδα.

Η σύζυγος του Καρόλου, βασίλισσα Καμίλα, είπε πριν από τη θεραπεία ότι ο Κάρολος ήταν «καλά» και «ανυπομονούσε να επιστρέψει στη δουλειά» με τις δημόσιες υποχρεώσεις του να έχουν ανακληθεί για να μπορέσει να αναρρώσει 

Αν και δεν είναι συνηθισμένο για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες ιατρικών ζητημάτων, ωστόσο ο βασιλιάς Κάρολος ήθελε να το δημοσιοποιήσει  για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες που παρουσιάζουν συμπτώματα να κάνουν ιατρικό έλεγχο.

Η κρατική Εθνική Υπηρεσία Υγείας είπε ότι υπήρξε 1000% αύξηση στις επισκέψεις στην ιστοσελίδα της που παρέχει συμβουλές για τη διεύρυνση του προστάτη από τότε που αποκαλύφθηκε η διάγνωσή του.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Back to top button