ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάρισα: Σπείρα έκλεψε πάνω από 250 χαλιά από εταιρεία καθαρισμού και φύλαξης

Λάρισα: Οι θρασύτατοι δράστες έκλεψαν τα χαλιά σε δυο δόσεις!

Εκατοντάδες πανάκριβα χαλιά πολιτών που τα είχαν παραδώσει για καθάρισμα και φύλαξη σε μια εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν στα χέρια μιας σπείρας επιτήδειων οι οποίοι την διέρρηξαν δυο φορές στο διάστημα των τελευταίων δυο εβδομάδων.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, oι δράστες παραβίασαν στις 23 Νοεμβρίου την κεντρική πόρτα της εταιρείας καθαρισμού και φύλαξης χαλιών, εισέβαλαν στο εσωτερικό και άρπαξαν 250 χαλιά διαφόρων διαστάσεων. Μάλιστα, τα ξημερώματα της Τρίτης επέστρεψαν στην ίδια εταιρεία, την διέρρηξαν ξανά και έκλεψαν άγνωστο αριθμό χαλιών.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας για τις δυο κλοπές, ταυτοποιήθηκαν ένας Έλληνας που συνελήφθη στη Λάρισα το απόγευμα της Τρίτης και ένας ακόμη συνεργός του που αναζητείται. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα σπίτια τους, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 77 χαλιά, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην εταιρεία, ενώ κατασχέθηκε ένα φορτηγάκι ιδιοκτησίας του δράστη που ταυτοποιήθηκε, ως μέσο για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

Σε βάρος των δυο δραστών και των αγνώστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν όλα τα μέλη της σπείρας και για να βρεθούν τα υπόλοιπα χαλιά που έχουν κλέψει.

Πηγη:NEWSBOMB

Back to top button