ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για κλοπές, εμπρησμό και ναρκωτικά

Δυο άνδρες συνελήφθησαν χθες το πρωί στη Λάρισα από την Άμεση Δράση με τις κατηγορίες της κατά περίπτωση, κλοπής, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, εμπρησμού και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες δράστες, από το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι το πρωί της Κυριακής αφαίρεσαν από δύο αυτοκίνητα, συνολικά, εκκλησιαστικά είδη, διάφορα αντικείμενα (κλειδιά κ.α.), ένα κράνος και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα και από τρίτο όχημα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, προκαλώντας φθορές στην οροφή του. Το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο του.

Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε περαιτέρω, χθες το πρωί, ο ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο, σπάζοντας τον μηχανισμό του καθίσματος, ενώ προκάλεσε πυρκαγιά, με εύφλεκτο υγρό, σε υδραυλικό σύστημα ανελκυστήρα υπόγειου χώρου υπό ανέγερση οικοδομής.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και ένα ηλεκτρικό πατίνι, η προέλευση του οποίου διερευνάται. 

ΠΗΓΗ: ERT

Back to top button