ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων: Συνελήφθη φερόμενη ως μαστροπός και ένας πελάτης

Ξετυλίγεται σταδιακά το “κουβάρι” της υπόθεσης μαστροπείας με θύματα τέσσερα κορίτσια, καθώς οι Αρχές προχώρησαν σε δύο νέες συλλήψεις. Πρόκειται για δύο πρόσωπα τα οποία ήταν από την αρχή στη δικογραφία με τους έξι μη συλληφθέντες.

Ο λόγος για μία 25χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να βοηθούσε στο να εκδίδεται το 17χρονο σήμερα κορίτσι. Επίσης συνελήφθη ένας 63χρονος άνδρας ως πελάτης του κυκλώματος τουλάχιστον για δύο χρόνια. Έχουν εντοπιστεί στοιχεία για ερωτικά ραντεβού τους με τις δύο ανήλικες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Άλλα τρία άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας, που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια και εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών από την Αλβανία η οποία διέμενε στον Κολωνό, έναν 33χρονο από την Εκάλη και έναν 55χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν το κύκλωμα που εξέδιδε τις ανήλικες, έπειτα από πληροφορίες που έδωσε η μητέρα 17χρονης, θύμα των μαστροπών.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

πηγη ερτ

Back to top button