ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αθήνα αύριο Τρίτη (06.12.2022) , λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Τα μέτρα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις συγκεντρώσεις για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο θα κινηθούν στο ίδιο πνεύμα με τα μέτρα για το Πολυτεχνείο, τα οποία χαρακτηρίζονται από την ΕΛΑΣ ως επιτυχημένα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις που έχουν εξαγγελθεί είναι οι συγκεντρώσεις απο μαθητές, φοιτητές στα Προπύλαια στις 12.00 και διάφορων συλλογικοτήτων στις 18.00 το απόγευμα.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

ΠΗΓΗ:newsit.gr

Back to top button