ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο αντίο στον 32χρονο αστυνομικό που σκότωσε ο Νορβηγός – Κηδεία με άγημα και τιμές

Καλυμμένο με την ελληνική σημαία και με πομπή από μηχανές και αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ., το φέρετρο του 32χρονου αστυνομικού έφτασε στις 10:30 στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, καθώς εκεί πραγματοποιείται η κηδεία του, μετά τη δολοφονία του από τον 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ.

Οικογένεια, συγγενείς, στενοί φίλοι και συνάδελφοι του 32χρονου αστυνομικού συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης για να του πουν το τελευταίο αντίο στην κηδεία του.

Το φέρετρο είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Το άγημα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται, επίσης, στην εκκλησία για να τιμήσει τον 32χρονο, όπως και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., ο αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Μάνος Λογοθέτης.

Image 22
Image 23

«Πάρα πολύ βαρύ το κλίμα, πρώτη φορά έχει πέσει τέτοιο σύννεφο πάνω από το χωριό μας», δήλωσε μια κάτοικος που πήγε στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού. «Μεγάλη απώλεια, ήταν καλοσυνάτος και ευγενέστατος, από πολύ καλή οικογένεια. Νιώθω μεγάλο πόνο, γιατί χάσαμε ένα παλικάρι 32 χρονών. Καλό παράδεισο να έχει».

Εικόνες από την κηδεία του 32χρονου αστυνομικού:

Image 24
Image 25
Image 26

Στον ανακριτή ο Νορβηγός ταυτόχρονα με την κηδεία

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Νορβηγός κατηγορείται για κακουργήματα που αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα (η δεύτερη για τον τραυματισμό του κουμπάρου και επιστήθιου φίλου του θανόντος), ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και αφορούν το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα.

Διά του συνηγόρου του, ο Νορβηγός κατηγορούμενος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με ανθρωποκτόνο δόλο. Επικαλέστηκε, δε, μέθη λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, αλλά και ψυχιατρικά προβλήματα που -όπως ισχυρίζεται- αντιμετωπίζει, για τα οποία φέρεται, μάλιστα, να λαμβάνει επίδομα από το νορβηγικό κράτος.

Ο 44χρονος Νορβηγός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, την ίδια ώρα που θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού.

Πηγή: http://www.newsit.gr

Back to top button