ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η αναζήτηση της 12χρονης

Σε ισχύ παραμένει ο συναγερμός για την εξαφάνιση της 12χρονης Σαλίμ Χάουρα από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τι αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συνεχίζεται η αναζήτηση της 12χρονης Σαλίμ Χάουρα που εξαφανίστηκε την Κυριακή (10/12) στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, καθώς η ανήλικη δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: «Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών AMBER ALERT HELLAS, για την υπόθεση εξαφάνισης της ανήλικης είχε ενεργοποιηθεί για 48 ώρες, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η ανήλικη Σαλίμ Χάουρα εξαφανίστηκε, στις 10/12/2023, από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της στις 11/12/2023 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Χάουρα (ον.) Σαλίμ (επ.) έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,60 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και μαύρο μπουφάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.»

Back to top button