ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο κινείται με ανοιχτές τις πόρτες – Η απάντηση του ΟΑΣΘ

Ένα βίντεο που δείχνει το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να κινείται με ανοιχτές τις πόρτες κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η ανακοίνωση του οργανισμού.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με λεωφορείο του ΟΑΣΘ να εκτελεί το προγραμματισμένο του δρομολόγιο με τις πόρτες ανοιχτές.

Το βίντεο με το λεωφορείο του ΟΑΣΘ να επιταχύνει με ανοιχτές τις πόρτες αναρτήθηκε στα social media, με τον Οργανισμό να απαντά πως “το περιστατικό διερευνάται”.

Η Ανακοίνωση Του ΟΑΣΘ:

“Από το πρωί αναπαράγεται βίντεο, το οποίο δείχνει λεωφορείο να κυκλοφορεί σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, έχοντας ανοιχτή την μπροστινή πόρτα.

Το περιστατικό είναι άγνωστο στον ΟΑΣΘ, υπό την έννοια ότι δεν καταγγέλθηκε από επιβάτη, πολίτη ή εργαζόμενο στις υπηρεσίες του Οργανισμού. Ωστόσο διερευνάται, προκειμένου να διευκρινιστεί πότε συνέβη, για ποιον λόγο ήταν ανοιχτή η πόρτα, αν επρόκειτο για βλάβη, σε τι ενέργειες προχώρησε ο οδηγός, αν πρόκειται για λεωφορείο του ΟΑΣΘ ή άλλου παρόχου συγκοινωνιακού έργου, αν πρόκειται για δρομολόγιο με επιβάτες ή όχημα εκτός υπηρεσίας κλπ.

Με τις διευκρινίσεις αυτές, θα αποδοθούν και τυχόν ευθύνες, καθώς πρώτιστο μέλημα του ΟΑΣΘ είναι η ασφάλεια των επιβατών.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει την κατάσταση του στόλου του Οργανισμού, ο οποίος συντηρεί τα λεωφορεία του.

Θερμή παράκληση του ΟΑΣΘ είναι ανάλογα περιστατικά να αναφέρονται στον Οργανισμό, προκειμένου να αντιμετωπίζονται με τον δέοντα τρόπο“.

phgh/http://www.news247.gr

Back to top button