ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη – Εξαφάνιση 41χρονης εγκύου: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στην εξαφάνιση της 41χρονη εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Τα στοιχεία που έχουν μπει στο “μικροσκόπιο” των Αρχών.

Με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα συνεχίζονται οι έρευνες για την μυστηριώδη εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου που τα ίχνη της έχουν χαθεί από την Πρωτοχρονιά, από την περιοχή της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.

Τις έρευνες του τοπικού Τμήματος συνδράμουν και αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει οι συνομιλίες και οι τηλεφωνικές επαφές της αγνοούμενης και τα δύο τελευταία μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει στον σύντροφό της και την μητέρα της.

Η αγνοούμενη πριν εξαφανιστεί φέρεται να είχε αφαιρέσει και από την οικία που διέμενε με τον σύντροφό της μεγάλο χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το παρελθόν του συντρόφου και της αγνοούμενης και τις μεταξύ τους σχέσεις και προσπαθούν να διαπιστώσουν τα πιθανά σημεία που θα μπορούσε να είχε κινηθεί.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τον στενό κύκλο του ζευγαριού για να μάθουν περισσότερα για την αγνοούμενη και τον χαρακτήρα της και να μπορέσουν να εξάγουν στοιχεία που ενδεχομένως θα φωτίσουν περισσότερο την έρευνά τους.

πηγη/http://www.news247.gr

Back to top button