ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Για ώρες έμεινε αιμόφυρτος στο πάτωμα νοσοκομείου 82χρονος

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο 82χρονος δεν πάτησε το «σύστημα κλήσης αδελφής» και βρέθηκε σε καθιστή θέση από την κλίνη του

Αιμόφυρτος εντοπίστηκε από τον εγγονό του ένας 82χρονος στο πάτωμα του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 82χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο με γρίπη στις 15 Ιανουαρίου. Το απόγευμα της επόμενης μέρας τον επισκέφτηκαν τόσο ο εγγονός του όσο και άλλα μέλη της οικογένειας. Μόνο που ο 82χρονος δεν ήταν στην κλίνη σε κάποιο δωμάτιο του νοσοκομείου αλλά ήταν στο πάτωμα αιμόφυρτος.

Έτσι, ο εγγονός του 82χρονου προχώρησε σε καταγγελία, καθώς – όπως του είπε ο παππούς του- έμεινε για αρκετή ώρα με αίματα στο πάτωμα. Όταν μάλιστα έφτασε στο σημείο να ρωτήσει πόση ώρα έμεινε εκεί το ιατρικό προσωπικό, κανείς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είχε κάποια απάντηση να δώσει.

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο 82χρονος δεν πάτησε το «σύστημα κλήσης αδελφής» και βρέθηκε σε καθιστή θέση από την κλίνη του ενώ μάλιστα του είχε αφαιρεθεί και ο φλεβοκαθετήρας και γι’ αυτό βρέθηκαν αίματα.

πηγη/http://www.newsbomb.gr

Back to top button