ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θάνατος Χάσκι: “Ξέρουμε το όνομα του δράστη, θα εκπλαγείτε” λέει η Πουλτίδου

Οι ισχυρισμοί της προέδρου της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθας Πουλτίδου, για τον βασανισμό του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Για όνομα που έχει ήδη γίνει γνωστό και το οποίο “έχει γερό δόντι σε εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς” έκανε λόγο η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, σχετικά με τον φερόμενο δράστη του φριχτού βασανισμού του Όλιβερ, στην Αράχωβα.

Μιλώντας στον Focus, υποστήριξε αρχικά πως “ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε”, για να προσθέσει:

Αν δεν τον συλλάβουν, θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα” συνέχισε.

Θα εκπλαγείτε γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα το σεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος. Αν αρχίσουμε να βγάζουμε τέτοια στοιχεία στη δημοσιότητα θα κρυφτεί”.

Τι λέει καθηγητής κτηνιατρικής

Υπενθυμίζεται πως για κακοποίηση του 8χρονου χάσκι Όλιβερ από άνθρωπο μίλησε και καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει οριστεί ως τεχνικός σύμβουλος της υπόθεσης από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω καθηγητής επιβεβαίωσε την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου, Κλεονίκης Τόλα, που πρώτη εξέτασε τον Όλιβερ και διαπίστωσε τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο ενώ δεν καταγράφηκαν δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

phgh/www.news247.gr

Back to top button