ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Η Μαργαρίτα φεύγει στη Νορβηγία;

Μία πρόταση από το πουθενά, θα φέρει σύγχυση στην οικογένεια. Η Μαργαρίτα θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει στη Νορβηγία, παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον Αλέξη, στην γη της ελιάς.

Ο Γεράσιμος δείχνει αρκετά γοητευμένος. Ψάχνει την αφορμή για να περνά όλο και περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη του Μαργαρίτα. Ο Αλέξης δείχνει διαρκώς τη δυσαρέσκειά του απέναντι σε αυτόν τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της μητέρας του.

Η Μαργαρίτα αισθάνεται έτοιμη να κάνει ξανά όνειρα. Ο Γεράσιμος της προσφέρει την αγάπη και την προσοχή που είχε χρόνια να δεχτεί από έναν άντρα. Την κοιτάζει στα μάτια και λιώνει για εκείνη.

Έτσι, μία μέρα, της προτείνει κάτι που θα την βάλει σε σκέψεις: Ο Γεράσιμος της προτείνει να ταξιδέψουν στη Νορβηγία, έστω για λίγες ημέρες (στην αρχή) κι έπειτα να εξετάσουν τη “μόνιμη” εκδοχή.

Η Μαργαρίτα σκέφτεται έντονα το ταξίδι στη Νορβηγία, καθώς μέσα της γνωρίζει πως αυτό θα την ηρεμήσει, θα την χαλαρώσει και θα την κάνει να δει αλλιώς τη ζωή της. Το μοναδικό της εμπόδιο είναι ο Αλέξης, ο οποίος δε θέλει να βλέπει μπροστά του τον Γεράσιμο.

Ποια απόφαση θα πάρει, τελικά, η Μαργαρίτα και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις

πηγή:https://youfly.com/

Back to top button