ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ηλεία: Διαρρήκτης έκλεψε δυο τενεκέδες ελαιόλαδο από εκκλησία – Πώς απενεργοποίησε τον συναγερμό

Ηλεία: Οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον διαρρήκτη σε κοντινή περιοχή

Πολυτεχνίτης ήταν ο διαρρήκτης που έπεσε στα χέρια των Αρχών το βράδυ της Κυριακής, μετά από έρευνες της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου Παραβατικότητας Ευπαθών Ομάδων της Δ.Α. Ηλείας και του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας.

Ο 44χρονος δράστης σύμφωνα με πηγές του ilialive.gr, που είχε αποφυλακιστεί πριν λίγους μήνες για παρόμοια δράση, ξεκίνησε το δρομολόγιο του, τη νύχτα της Κυριακής όταν έκλεψε ένα αυτοκίνητο από την περιοχή των Σαγέικων. Άρχισε να κατηφορίζει προς την Ηλεία για να συνεχίσει τη δράση του. Στα Καβάσιλα έκανε μια στάση για να χτυπήσει ιερό ναό στο χωριό.

Ο δράστης αποδείχθηκε δαιμόνιος γιατί προκειμένου να κάνει τον συναγερμό της εκκλησίας να… σωπάσει τον έβαλε σε έναν κουβά με νερό, ώστε ο ήχος να περιοριστεί αρκετά. Στη συνέχεια διέρρηξε το ναό για να πάρει 10 ευρώ από το παγκάρι και δύο τενεκέδες λάδι που είχε ο ιερέας εκεί για την τροφοδότηση των καντηλιών. Οι ζημιές που άφησε πίσω του ο δράστης ξεπέρασαν σε αξία τα 1.500 ευρώ.

Μάλιστα εκείνη την ώρα που έφυγε από το ναό, ξημερώματα της Κυριακής, αναζητούσε βενζίνη για το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ξέμεινε. Αφού βρήκε καύσιμα συνέχισε την πορεία του προς Γαστούνη, ψάχνοντας πάντα κάτι να κλέψει. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μπήκε σε κατάστημα εστίασης και έκλεψε ένα κινητό. Οι αρχές ενημερώθηκαν και τον αναζήτησαν και τελικά μετά από πληροφορίες τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Παπακαυκά που είχε βρει πρόχειρο κατάλυμα προκειμένου να κρυφτεί…

ΠΗΓΗ:Newsbomb

Back to top button