ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ανάβυσσος: Μυστήριο με τη ληστεία σε βάρος προγραμματιστή – Οι ληστές εμβόλισαν μηχανή της ΕΛΑΣ

Τον απήγαγαν και του απέσπασαν ηλεκτρονικά αρχεία – Οι δράστες κατά τη διαφυγή τους εμβόλισαν μηχανή της αστυνομία

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 29χρονος προγραμματιστής, τον οποίο τρεις άγνωστοι ακινητοποίησαν και απέσπασαν αρχεία από τους υπολογιστές της εταιρείας του.

Ο 29χρονος προγραμματιστής γυρνούσε στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Τότε ένα όχημα με δύο άτομα μέσα πλεύρισαν το αυτοκίνητο του 29χρονου, τον ακινητοποίησαν δένοντάς του τα χέρια και τοποθετώντας ταινία στο στόμα του.

Οι δράστες απέσπασαν το πορτοφόλι του προγραμματιστή, το οποίο περιείχε κάρτες και την ταυτότητά του, καθώς και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους.

Μετά από ώρα ο 29χρονος κατάφερε να αποδεσμευτεί και πήγε σε ένα βενζινάδικο, από όπου επικοινώνησε αρχικά με την μητέρα του και η μητέρα του με την σειρά της ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Η ανταπόκριση των Αρχών ήταν άμεση και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο όπου βρισκόταν το γραφείο του 29χρονου. Εκεί εντόπισαν τους δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν δεν δίστασαν να εμβολίσουν μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

πηγη/http://www.newsbomb.gr

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδίωξη και κατάφερε να συλλάβει έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Μολδαβία.

Back to top button